Qui som

Qui som

Carro funerari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El nostre principal objectiu com empresa de serveis és posar a la disposició dels usuaris un servei integral en matèria funerària, des de la contractació i manteniment de les unitats d'enterramet fins a l'enviament d'esqueles i flors, passant per tots els tràmits i requisits legals i funcionals necessaris quan es produeix una defunció.

L'EFMSA agrupa un equip humà altament qualificat i les millors i més modernes infraestructures per oferir als seus usuaris el millor servei.
Passat

L'Empresa Funerària es constitueix al juny de 1986 com Societat Anònima.

En 1992 s'incorporen els Serveis Municipals de Cementiris a les tasques de gestió de l'Empresa Funerària Municipal amb capital 100% participat per l'Ajuntament de Palma de Mallorca.

La primera ubicació de l'Empresa, en l'any 1947 va ésser en el carrer Rafael Rodríguez Méndez, per a passar en 1976 al Carrer Vall d'Argent i en 1991 a Son Pacs, però és en 2003 quan s'inauguren les noves instal·lacions de Son Valentí i tots els serveis administratius funeraris i de cementiri de l'EFMSA es traslladen al nou edifici de serveis.

Present

Les noves instal·lacions de Son Valentí disposen d'un modern Tanatori amb Capella incorporada, serveis d'atenció al públic, venda de flors, serveis de cementiris i administratius, garatge i magatzem.

Més de 90 persones a la seva sencera disposició per atendre'ls les 24 hores del dia, 365 dies a l'any.

Data darrera modificació: 30 d’agost de 2023


Menú de navegació