Funeraris

Funeraris

Tramitació
Des del moment de la defunció, nosaltres li gestionam tota la documentació necessària per al servei que Vostè necessiti (Enterrament, Incineració, Trasllat, etc.), en un edifici de moderna estructura i amb personal altament qualificat.

Vetlles
Tant en el Tanatori I (Són Valentí), en el Tanatori II (Bon Sosec), així com en el Crematorium, trobarà servei de sales de vetlla a la seva disposició. Totes les sales conten amb l'equipament i el confort necessari per a la recepció de familiars i amics en les millors condicions d'intimitat i respecte.

Sala de Ceremònies
En el seu afany per oferir un servei plural i adaptar-se a les tendències de la ciutadania, l'E.F.M.S.A. disposa d'una gran sala adaptada a qualsevol necessitat o creença, tant religiosa com civil.

Incineracions
Conscients del que suposa un moment tan difícil, els proposem solucions fàcils i còmodes. Amb un personal professional i atent.
En aquest servei s'inclou una caixa especial per incinerar, de fusta massissa, sense laques contaminants.
També hi ha gran varietat d'urnes, des de metàl·liques, marbre, fusta, biodegradables, etc.
Disposam de llocs per a dipositar les cendres, des de columbaris o un jardí de cendres (GRATUÏT) en una zona enjardinada.

Trasllats
Disposam d'un departament especialitzat en trasllats Nacionals i Internacionals, amb un tracte de serietat i qualitat.
Els gestionam tots els tràmits pertinents, per a realitzar un trasllat tant a la Península o a l'estranger, sense que Vostè hagi de preocupar-se de res. Realitzem tots els tràmits burocràtics a Mallorca (Llicències, Permisos, Taxes...) fins als contactes amb les funeràries destinatàries del lloc triat. També gestionam tots els tràmits amb els Consulats, en el cas de trasllat a l'estranger, reservar vols fins a l'aeroport, etc.

Esqueles i Recordatoris
Ens comunicam amb qualsevol diari Balear o Nacional, per posar esqueles mortuòries en els seus diaris.
Posem a la seva disposició diversos models de recordatoris amb o sense fotografía.

Data darrera modificació: 9 de març de 2023


Menú de navegació